Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pedruscos C.F. Caballeros Ganadores
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Abaurrea Ostiz met een sublieme pass. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo geeft een hoge lob. Abaurrea Ostiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaurrea Ostiz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Recio de bal onder controle te krijgen. Lucena Medina rent richting de bal. Lucena Medina passt de bal zonder na te denken. Segundo is nu in balbezit. Segundo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Iturralde González geeft de bal voor. Klungelig pakt Valdo de bal. Abaurrea Ostiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaurrea Ostiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos C.F. - Caballeros Ganadores 0:1

31e minuut.
Madrigal rent richting de bal. Lunar onderschept slim de pass. Lunar met een sublieme pass. Segundo is nu in balbezit. Segundo haalt uit met een fantastische trap. Díaz Blanco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Casal onderschept slim de pass. Casal probeert naar een medespeler te passen. Guerra is nu in balbezit. Abaurrea Ostiz verovert de bal door een tackle van achteren. Abaurrea Ostiz haalt uit met een fantastische trap. Roger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Alegre rent richting de bal. Alegre schiet op doel. Segundo rent richting de bal. Segundo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ibero de bal onder controle te krijgen. Díaz Blanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedruscos C.F. 65%, Caballeros Ganadores 35%.
Pedruscos C.F. - Caballeros Ganadores 0:1

48e minuut.
Madrigal onderschept slim de pass. Madrigal geeft een lange en hoge pass. Solaeta probeert naar een medespeler te passen. González Güiza is nu in balbezit. González Güiza draait met de bal, schiet en ... Roger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Inworp. Casal met een snelle inworp. Piqueras is nu in balbezit. Piqueras geeft een hoge lob. Segundo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pedruscos C.F. - Caballeros Ganadores 1:1

64e minuut.
Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucena Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Lucena Medina passt de bal in één keer door. Madrigal rent richting de bal. Madrigal geeft de bal voor. Roger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedruscos C.F. 58%, Caballeros Ganadores 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pedruscos C.F. - Caballeros Ganadores 1:1