Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unicejos Horribles Caballeros Ásperos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 22.6
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Fontecha geeft de bal voor. Inworp. de Dios met een snelle inworp. Cuevas Capín bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas Capín geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Unanua geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sánchez Aguiar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martínez Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Franco geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Ruiz de Lopera de bal onder controle te krijgen. Procopio is nu in balbezit. Procopio passt de bal met de wreef. Fernández Truy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Truy schiet op doel. Ambrós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Miraut rent richting de bal. Procopio onderschept slim de pass. Procopio met een sublieme pass. Fernández Truy is nu in balbezit. Fernández Truy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Aragón de bal onder controle te krijgen. Pericás is nu in balbezit. Aragón onderschept slim de pass. Miraut is nu in balbezit. Miraut draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pernía trapt de bal weg. Fontecha kopt de bal weg. del Amo Cagigas kan de bal niet met de borst controleren. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unicejos Horribles 43%, Caballeros Ásperos 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unicejos Horribles - Caballeros Ásperos 0:0

76e minuut.
Cuevas Capín verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas Capín passt de bal zonder na te denken. Entrialgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Truy verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Truy schiet op doel. Ambrós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Unicejos Horribles - Caballeros Ásperos 0:1

88e minuut.
Unanua bereikt de bal nog maar net als eerste. Unanua passt de bal zonder na te denken. Cuevas Capín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernández Truy rent richting de bal. Fernández Truy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unicejos Horribles 45%, Caballeros Ásperos 55%.
Unicejos Horribles - Caballeros Ásperos 0:1