Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Relámpagos Pudientes Unicejos Horribles
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut geeft de bal voor. Espejo is nu in balbezit. Aragón verovert de bal door een tackle van achteren. Aragón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gramage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos Pudientes - Unicejos Horribles 0:1

13e minuut.
del Corzo heeft problemen om de bal te vangen. Parreño rent richting de bal. Met opzet legt Aragón zijn tegenspeler op de grond. Aragón krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Costanilla is nu in balbezit. Parreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreño probeert naar een medespeler te passen. del Corzo rent richting de bal. del Corzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Relámpagos Pudientes - Unicejos Horribles 1:1

19e minuut.
Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut met een sublieme pass. Gramage bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón verovert de bal door een tackle van achteren. Aragón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos Pudientes - Unicejos Horribles 1:2

23e minuut.
Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut passt de bal zonder na te denken. Gramage is nu in balbezit. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Parreño bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miraut. Parreño is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Costanilla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. del Corzo rent richting de bal. del Corzo schiet op doel. Ambrós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
del Corzo is nu in balbezit. del Corzo draait met de bal, schiet en ... Verdugo probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oláiz zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relámpagos Pudientes 63%, Unicejos Horribles 37%.
Relámpagos Pudientes - Unicejos Horribles 1:2

49e minuut.
Rodríguez Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñones verovert de bal door een tackle van achteren. Quiñones speelt de bal door. Miraut is nu in balbezit. Miraut haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Parreño is nu in balbezit. Parreño speelt de bal door. Daar is Verdugo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Corzo is nu in balbezit. del Corzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Relámpagos Pudientes - Unicejos Horribles 2:2

61e minuut.
Entrialgo geeft een hoge lob. Inworp. Rodríguez Villa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Parreño de bal. Parreño schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos Pudientes - Unicejos Horribles 3:2

66e minuut.
Espejo rent richting de bal. Espejo passt de bal zonder na te denken. Parreño rent richting de bal. Parreño passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Villa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Bouso probeert naar een medespeler te passen. Miraut is nu in balbezit. Miraut passt de bal met de wreef. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón haalt uit met een fantastische trap. Nieto Cortés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Oláiz is nu in balbezit. Sánchez Aguiar rent richting de bal. Oláiz verovert de bal door een tackle van achteren. Oláiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos Pudientes - Unicejos Horribles 4:2

83e minuut.
del Corzo heeft problemen om de bal te vangen. Entrialgo bereikt de bal nog maar net als eerste. del Corzo onderschept slim de pass. Parreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos Pudientes - Unicejos Horribles 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relámpagos Pudientes 48%, Unicejos Horribles 52%.
Relámpagos Pudientes - Unicejos Horribles 5:2