Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monarcas Magníficos Ornitorrincos Nobles
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Gimeno passt de bal zonder na te denken. Muro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchís maakt een afschuwelijke overtreding. Sanchís is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

2e minuut.
Muro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gimeno met een snel genomen vrije trap. Barrachina heeft problemen om de bal te vangen. Espín onderschept slim de pass. Ledesma is nu in balbezit. Ledesma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
de Paz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muro met een snelle inworp. Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Espín schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Genil met een sublieme pass. Muro bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muro met de inworp. Espín geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
de Paz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Espín de bal. Espín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monarcas Magníficos - Ornitorrincos Nobles 0:1

26e minuut.
Negrete is nu in balbezit. Pelegero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gimeno. Gimeno krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Antequera bereikt de bal nog maar net als eerste. Antequera geeft de bal voor. Daar is Badiola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izaola rent richting de bal. Izaola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monarcas Magníficos - Ornitorrincos Nobles 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monarcas Magníficos 58%, Ornitorrincos Nobles 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Monarcas Magníficos - Ornitorrincos Nobles 1:1

53e minuut.
Chacón rent richting de bal. Chacón met een sublieme pass. Ledesma rent richting de bal. Ledesma haalt uit met een fantastische trap. Argos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monarcas Magníficos - Ornitorrincos Nobles 1:2

62e minuut.
Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Chacón controleert de bal met de borst. Chacón passt de bal in één keer door. Ledesma rent richting de bal. Ledesma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Barrachina verovert de bal door een tackle van achteren. Cristóbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristóbal passt de bal zonder na te denken. Izaola is nu in balbezit. Izaola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Librado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chacón met een snelle inworp. Espín is nu in balbezit. Espín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gaitán met een sublieme pass. Ledesma is nu in balbezit. Ledesma passt de bal in één keer door. Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Espín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gimeno geeft een hoge lob. Muro bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete begaat een overtreding. Muro raakt geblesseerd tijdens het duel. Espín wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gaitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrachina verovert de bal door een tackle van achteren. Barrachina geeft een hoge lob. Daar is Izaola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izaola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monarcas Magníficos 70%, Ornitorrincos Nobles 30%.
Monarcas Magníficos - Ornitorrincos Nobles 1:2