Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobos Vergonzosos Perroflautas del Agua
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 15.8
average Schieten poor
poor Passen hopeless
weak Verdedigen hopeless


4e minuut.
Bastons rent richting de bal. Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastons rent richting de bal. Bastons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Vergonzosos - Perroflautas del Agua 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Carrizosa de bal. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Carrizosa verovert de bal door een tackle van achteren. Bastons verovert de bal door een tackle van achteren. Bastons draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Ortuño raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tamudo Montero komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Martino kopt de bal weg. Tamudo Montero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tamudo Montero haalt uit met een fantastische trap. Hellín probeert de bal aan de voet te houden. Alves probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lobos Vergonzosos - Perroflautas del Agua 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Vergonzosos 42%, Perroflautas del Agua 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lobos Vergonzosos - Perroflautas del Agua 1:1

49e minuut.
Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Graus onderschept slim de pass. Bastons verovert de bal door een tackle van achteren. Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andradas Asurmendi haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Cortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Vergonzosos - Perroflautas del Agua 2:1

63e minuut.
Graus bereikt de bal nog maar net als eerste. López Martín is nu in balbezit. Cobeño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cobeño krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Llamas met de inworp. Verde rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bastons. Bastons krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Verde passt de bal zonder na te denken. Tamudo Montero is nu in balbezit. López Martín is nu in balbezit. Tamudo Montero rent richting de bal. Tamudo Montero draait met de bal, schiet en ... Alves verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Vergonzosos 53%, Perroflautas del Agua 47%.
Lobos Vergonzosos - Perroflautas del Agua 2:1