Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Desastrosos Infames Guardabosques Furiosos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Brito is nu in balbezit. Brito passt de bal met de wreef. Mathías rent richting de bal. Olivero verovert de bal door een tackle van achteren. Olivero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Desastrosos Infames - Guardabosques Furiosos 0:1

6e minuut.
Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta geeft de bal voor. Bruzual probeert naar een medespeler te passen. Olivero is nu in balbezit. Olivero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Abreu is nu in balbezit. Castellano onderschept slim de pass. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano rent richting de bal. Castellano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Landaeta passt de bal met de wreef. Orsini rent richting de bal. Orsini probeert naar een medespeler te passen. Olivero is nu in balbezit. Olivero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Desastrosos Infames - Guardabosques Furiosos 0:2

21e minuut.
Bastidas verovert de bal door een tackle van achteren. Bastidas passt de bal met de wreef. Castellano is nu in balbezit. Castellano draait met de bal, schiet en ... González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Desastrosos Infames - Guardabosques Furiosos 1:2

25e minuut.
Marín geeft de bal voor. Daar is Mathías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landaeta speelt de bal door. Olivero rent richting de bal. Olivero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito onderschept slim de pass. Orsini rent richting de bal. Orsini haalt uit met een fantastische trap. Prieto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Prieto trapt de bal weg van het doel. Castellano kopt de bal weg. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas draait met de bal, schiet en ... González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Desastrosos Infames - Guardabosques Furiosos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desastrosos Infames 39%, Guardabosques Furiosos 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Desastrosos Infames - Guardabosques Furiosos 2:2

48e minuut.
Landaeta geeft een lange en hoge pass. Orsini probeert de bal aan de voet te houden. Brito rent richting de bal. Orsini rent richting de bal. Orsini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Marín probeert naar een medespeler te passen. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzual tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bruzual krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Marín met de inworp. Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brito. Brito krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desastrosos Infames 59%, Guardabosques Furiosos 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Desastrosos Infames - Guardabosques Furiosos 2:2