Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fransancast FC LIONS UNITED
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.5 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
López speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Urdaneta de bal onder controle te krijgen. Herrera rent richting de bal. Herrera haalt uit met een fantastische trap. Ángel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fransancast FC - LIONS UNITED 1:0

24e minuut.
Riera geeft een lange en hoge pass. Alvarado kopt de bal weg. Pulido probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fransancast FC - LIONS UNITED 1:1

36e minuut.
Hezzel probeert naar een medespeler te passen. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Riera zijn tegenspeler op de grond. Riera krijgt een gele kaart. Briceño is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lugo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
Seijas passt de bal in één keer door. Urbina is nu in balbezit. Urbina passt de bal met de wreef. Cedeño is nu in balbezit. Cedeño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fransancast FC - LIONS UNITED 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fransancast FC 39%, LIONS UNITED 61%.
Fransancast FC - LIONS UNITED 1:2

53e minuut.
Seijas geeft een hoge lob. Lugo heeft problemen om de bal te vangen. Meléndez is nu in balbezit. Lugo onderschept slim de pass. Lugo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Castañeda rent richting de bal. Briceño verovert de bal door een tackle van achteren. Briceño passt de bal zonder na te denken. Herrera rent richting de bal. Herrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fransancast FC - LIONS UNITED 2:2

62e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Cedeño rent richting de bal. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño rent richting de bal. Cedeño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saavedra met een snelle inworp. Briceño is nu in balbezit. Briceño geeft een hoge lob. Herrera probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fransancast FC 37%, LIONS UNITED 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fransancast FC - LIONS UNITED 2:2