Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Briz Deportivo Carrizal FC
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 27.2
average Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Medrano probeert naar een medespeler te passen. Zárate rent richting de bal. Zárate passt de bal met de wreef. Vicuña rent richting de bal. Vicuña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Briz - Deportivo Carrizal FC 0:1

10e minuut.
Zárate kopt de bal weg. Klungelig pakt Peña de bal. Vicuña is nu in balbezit. Vicuña haalt uit met een fantastische trap. Davalillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Inworp. Garcés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zárate met een sublieme pass. Vicuña is nu in balbezit. Vicuña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Briz - Deportivo Carrizal FC 0:2

31e minuut.
Marchán passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vicuña de bal. Rojo is nu in balbezit. Vicuña verovert de bal door een tackle van achteren. Vicuña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Davalillo trapt de bal weg. Villareal kopt de bal weg. Klungelig pakt Bustamante de bal. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vicuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate is nu in balbezit. Rivero rent richting de bal. Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate geeft een lange en hoge pass. Davalillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Vicuña geeft een hoge lob. Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Crespo met een sublieme pass. Medrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Medrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Briz - Deportivo Carrizal FC 0:3

44e minuut.
Crespo is nu in balbezit. Crespo passt de bal in één keer door. Ureña is nu in balbezit. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Briz 69%, Deportivo Carrizal FC 31%.
Real Briz - Deportivo Carrizal FC 0:3

52e minuut.
Medrano met een sublieme pass. Zárate speelt de bal door. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicuña onderschept slim de pass. Vicuña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Crespo rent richting de bal. Villareal verovert de bal door een tackle van achteren. Villareal met een sublieme pass. Reinoso is nu in balbezit. Reinoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Briz - Deportivo Carrizal FC 1:3

57e minuut.
Ureña geeft een hoge lob. Medrano is nu in balbezit. Figueira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Medrano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zárate komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Briz - Deportivo Carrizal FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Briz 45%, Deportivo Carrizal FC 55%.
Real Briz - Deportivo Carrizal FC 1:4