Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
StevenArrow tierra de gracias spor clud
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Rebolledo rent richting de bal. Noriega rent richting de bal. Manzano rent richting de bal. Ordáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordáz haalt uit met een fantastische trap. García Rivas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
StevenArrow - tierra de gracias spor clud 0:1

23e minuut.
Vergara met een sublieme pass. Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Herrera passt de bal in één keer door. Galea is nu in balbezit. Galea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
StevenArrow - tierra de gracias spor clud 1:1

38e minuut.
Ortigoza kopt de bal weg. Scovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Herrera zijn tegenspeler op de grond. Herrera is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
Scovino raakt geblesseerd tijdens het duel. Scovino met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ordáz de bal. Molletones verovert de bal door een tackle van achteren. Viña is nu in balbezit. Viña geeft een lange en hoge pass. García Rivas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Vergara is nu in balbezit. Viña onderschept slim de pass. Viña geeft een lange en hoge pass. Ordáz rent richting de bal. Ordáz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
StevenArrow - tierra de gracias spor clud 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StevenArrow 71%, tierra de gracias spor clud 29%.
StevenArrow - tierra de gracias spor clud 1:2

52e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega verovert de bal door een tackle van achteren. Noriega passt de bal met de wreef. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea schiet op doel. Gamargo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
StevenArrow - tierra de gracias spor clud 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StevenArrow 47%, tierra de gracias spor clud 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
StevenArrow - tierra de gracias spor clud 2:2