Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosmini FC Palomares fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Febles verovert de bal door een tackle van achteren. Sarcos begaat een overtreding. Sarcos krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Valdés is nu in balbezit. Sarcos verovert de bal door een tackle van achteren. Sarcos met een sublieme pass. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Salazar probeert naar een medespeler te passen. Montenegro heeft problemen om de bal te vangen. Montenegro passt de bal zonder na te denken. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montenegro rent richting de bal. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosmini FC - Palomares fc 0:1

29e minuut.
Guevara met een snelle inworp. Febles bereikt de bal nog maar net als eerste. Febles passt de bal in één keer door. Palacios rent richting de bal. Palacios draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rosmini FC - Palomares fc 1:1

33e minuut.
Chacón onderschept slim de pass. Chacón passt de bal in één keer door. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios schiet op doel. Casanova maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosmini FC - Palomares fc 2:1

39e minuut.
Bencomo onderschept slim de pass. Bencomo geeft de bal voor. Palacios rent richting de bal. Febles bereikt de bal nog maar net als eerste. Febles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosmini FC - Palomares fc 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosmini FC 56%, Palomares fc 44%.
Rosmini FC - Palomares fc 3:1

67e minuut.
Rondón rent richting de bal. Rondón geeft de bal voor. Ordóñez heeft problemen om de bal te vangen. Petit rent richting de bal. Petit draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosmini FC - Palomares fc 3:2

86e minuut.
Chacón geeft een lange en hoge pass. Daar is Centeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios draait met de bal, schiet en ... Casanova maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rosmini FC - Palomares fc 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosmini FC 43%, Palomares fc 57%.
Rosmini FC - Palomares fc 4:2