Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varitas Central Pistolas Desnudos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Casanova probeert naar een medespeler te passen. Montiel is nu in balbezit. Cuicas rent richting de bal. Cuicas schiet op doel. Abreu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varitas Central - Pistolas Desnudos 0:1

37e minuut.
Betancourt rent richting de bal. Hezzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hezzel geeft een hoge lob. Daar is Mendez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendez schiet op doel. Noriega bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varitas Central 44%, Pistolas Desnudos 56%.
Varitas Central - Pistolas Desnudos 0:1

59e minuut.
Toro passt de bal zonder na te denken. Roque speelt de bal door. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuicas rent richting de bal. Cuicas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Roque speelt de bal door. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano speelt de bal door. Filomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Filomeno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Varitas Central - Pistolas Desnudos 1:1

71e minuut.
Campos rent richting de bal. Mendez verovert de bal door een tackle van achteren. Mendez passt de bal in één keer door. Filomeno is nu in balbezit. Filomeno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano passt de bal zonder na te denken. Cuicas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuicas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Alvarado geeft de bal voor. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel passt de bal zonder na te denken. Cuicas rent richting de bal. Cuicas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varitas Central 51%, Pistolas Desnudos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Varitas Central - Pistolas Desnudos 1:1