Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinerillos de Portuguesa angostura_fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Peraza is nu in balbezit. Borboa onderschept slim de pass. Borboa passt de bal zonder na te denken. Zauner is nu in balbezit. Zauner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Amundaray rent richting de bal. Amundaray passt de bal met de wreef. Montana probeert naar een medespeler te passen. Zauner is nu in balbezit. Zauner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinerillos de Portuguesa - angostura_fc 1:0

31e minuut.
Valente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chacín rent richting de bal. Chacín met een sublieme pass. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa draait met de bal, schiet en ... Ordóñez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bracamonte geeft de bal voor. Borboa geeft een lange en hoge pass. Morillo is nu in balbezit. Zauner verovert de bal door een tackle van achteren. Zauner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinerillos de Portuguesa - angostura_fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinerillos de Portuguesa 34%, angostura_fc 66%.
Dinerillos de Portuguesa - angostura_fc 2:0

49e minuut.
Peraza is nu in balbezit. Borboa onderschept slim de pass. Borboa geeft een lange en hoge pass. Zauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Daar is Peraza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peraza geeft een lange en hoge pass. Subirats probeert de bal aan de voet te houden. Quiroz rent richting de bal. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Yriarte met een snelle inworp. Chacín is nu in balbezit. Chacín geeft de bal voor. Bejarano maakt een snoekduik en kopt de bal. Figueroa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinerillos de Portuguesa - angostura_fc 2:1

60e minuut.
Seijas geeft een hoge lob. Inworp. Yriarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chacín is nu in balbezit. Chacín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Chacín bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacín speelt de bal door. Borboa is nu in balbezit. Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Figueroa draait met de bal, schiet en ... Ordóñez met een sublieme pass. McIntosh probeert naar een medespeler te passen. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Chacín is nu in balbezit. Chacín geeft een hoge lob. McIntosh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinerillos de Portuguesa 64%, angostura_fc 36%.
Dinerillos de Portuguesa - angostura_fc 2:1