Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magos Imperiales Pistolas del Futuro
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Páez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata met een sublieme pass. Rendón is nu in balbezit. Rendón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Imperiales - Pistolas del Futuro 0:1

21e minuut.
Áñez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrus met een snelle inworp. Amorebieta rent richting de bal. Amorebieta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo onderschept slim de pass. Vizcarrondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magos Imperiales - Pistolas del Futuro 1:1

33e minuut.
Inworp. Portillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Adamas de bal. Adamas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Guerrero de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rendón onderschept slim de pass. Adamas rent richting de bal. Rendón rent richting de bal. Rendón haalt uit met een fantastische trap. Osorio probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Imperiales 47%, Pistolas del Futuro 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magos Imperiales - Pistolas del Futuro 1:1

52e minuut.
Áñez kopt de bal weg. Tabata rent richting de bal. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Amorebieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorebieta draait met de bal, schiet en ... Reyes bokst de bal weg. Daar is Figuera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Adamas passt de bal zonder na te denken. Arellano is nu in balbezit. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano verovert de bal door een tackle van achteren. Arellano geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Villafraz passt de bal in één keer door. Vizcarrondo is nu in balbezit. Amorebieta rent richting de bal. Amorebieta schiet op doel. Reyes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Imperiales - Pistolas del Futuro 2:1

81e minuut.
Figuera speelt de bal door. Rendón is nu in balbezit. Muñoz begaat een overtreding. Muñoz krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero passt de bal met de wreef. Anzola rent richting de bal. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Imperiales 35%, Pistolas del Futuro 65%.
Magos Imperiales - Pistolas del Futuro 2:1