Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caminantes Espectaculares Ranas Altos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Ángel speelt de bal door. Vergara probeert naar een medespeler te passen. Dolguetta is nu in balbezit. Ramos is nu in balbezit. Ramos geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Concepción is nu in balbezit. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Durán met een sublieme pass. Cichero rent richting de bal. Cichero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Caminantes Espectaculares - Ranas Altos 0:1

17e minuut.
Chancellor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Querales. Chancellor raakt geblesseerd tijdens het duel. Vergara met een snel genomen vrije trap. Bracamonte kopt de bal weg. Silvestre heeft problemen om de bal te vangen. Cichero is nu in balbezit. Cichero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caminantes Espectaculares - Ranas Altos 0:2

20e minuut.
Durán geeft een hoge lob. Bracamonte rent richting de bal. Dolguetta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dolguetta krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ramos probeert naar een medespeler te passen. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado speelt de bal door. Cichero is nu in balbezit. Cichero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminantes Espectaculares 63%, Ranas Altos 37%.
Caminantes Espectaculares - Ranas Altos 0:2

52e minuut.
Vergara passt de bal zonder na te denken. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales rent richting de bal. Durán onderschept slim de pass. Durán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caminantes Espectaculares - Ranas Altos 0:3

60e minuut.
Dolguetta heeft problemen om de bal te vangen. Durán rent richting de bal. Durán speelt de bal door. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón geeft de bal voor. Barrios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cichero rent richting de bal. Cichero schiet op doel. Barrios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caminantes Espectaculares - Ranas Altos 0:4

74e minuut.
Daar is Concepción, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado onderschept slim de pass. Machado met een sublieme pass. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Manzano met een sublieme pass. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete passt de bal in één keer door. Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bracamonte geeft de bal voor. Jaspe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara probeert naar een medespeler te passen. Falcón rent richting de bal. Falcón geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminantes Espectaculares 51%, Ranas Altos 49%.
Caminantes Espectaculares - Ranas Altos 0:4