Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coloniales de la Paz Espadas Futbol Club
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
López probeert de bal aan de voet te houden. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuares begaat een overtreding. Cuares krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Inciarte rent richting de bal. Ceciliano onderschept slim de pass. Ribas rent richting de bal. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cuares passt de bal zonder na te denken. Osuna is nu in balbezit. Escobar begaat een overtreding. Escobar krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar is nu in balbezit. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Barboza onderschept slim de pass. Daar is Vizcarrondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vizcarrondo met een sublieme pass. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano haalt uit met een fantastische trap. Peláez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Leal probeert naar een medespeler te passen. Sojo rent richting de bal. Olivares maakt een afschuwelijke overtreding. Olivares krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coloniales de la Paz 55%, Espadas Futbol Club 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coloniales de la Paz - Espadas Futbol Club 0:0

49e minuut.
Ribas is nu in balbezit. Ribas passt de bal zonder na te denken. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano rent richting de bal. Ceciliano draait met de bal, schiet en ... Peláez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
López rent richting de bal. López passt de bal met de wreef. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Escobar rent richting de bal. Escobar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coloniales de la Paz - Espadas Futbol Club 0:1

57e minuut.
Brion geeft een lange en hoge pass. Cuares kopt de bal weg. Brion heeft problemen om de bal te vangen. Ceciliano is nu in balbezit. Ceciliano schiet op doel. Peláez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Ceciliano controleert de bal met de borst. Inciarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ceciliano raakt geblesseerd tijdens het duel. Vizcarrondo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Inciarte heeft problemen om de bal te vangen. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Melo met de inworp. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal passt de bal met de wreef. Cuares rent richting de bal. Cuares geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pacheco kopt de bal weg. Klungelig pakt López de bal. López probeert naar een medespeler te passen. Escobar is nu in balbezit. Escobar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coloniales de la Paz 44%, Espadas Futbol Club 56%.
Coloniales de la Paz - Espadas Futbol Club 0:1