Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grafiteros Obrero Hachas Bolívar
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 22.6
poor Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Inworp. Chacín met een snelle inworp. Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lezama met een sublieme pass. Faríñez is nu in balbezit. Sarcos maakt een afschuwelijke overtreding. Sarcos krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Vizcarrondo trapt de bal weg. Sarcos kopt de bal weg. De Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Moreno rent richting de bal. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Sarcos is nu in balbezit. Moreno rent richting de bal. Sarcos is nu in balbezit. Sarcos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Chiquillo verovert de bal door een tackle van achteren. Faríñez is nu in balbezit. Chiquillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chiquillo krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Faríñez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Faríñez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Makoun heeft problemen om de bal te vangen. Laya is nu in balbezit. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lezama passt de bal in één keer door. Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo met een sublieme pass. Mariño rent richting de bal. Mariño geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Sarcos met een sublieme pass. Vásquez rent richting de bal. Vásquez passt de bal in één keer door. Moreno rent richting de bal. Moreno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grafiteros Obrero 61%, Hachas Bolívar 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grafiteros Obrero - Hachas Bolívar 0:0

47e minuut.
Ureña rent richting de bal. Ureña geeft een hoge lob. Bracho rent richting de bal. Sarcos verovert de bal door een tackle van achteren. Sarcos schiet op doel. Barroso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Chacín speelt de bal door. Daar is Lezama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezama passt de bal in één keer door. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ribas geeft een lange en hoge pass. Vásquez kopt de bal weg. Sarcos is nu in balbezit. Sarcos draait met de bal, schiet en ... Calleja verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Andrus geeft een hoge lob. Ribas geeft een lange en hoge pass. Bracho heeft problemen om de bal te vangen. Moreno is nu in balbezit. Moreno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamizar speelt de bal door. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas geeft de bal voor. Vásquez springt en kopt de bal. Barroso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno draait met de bal, schiet en ... Barroso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grafiteros Obrero 54%, Hachas Bolívar 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grafiteros Obrero - Hachas Bolívar 0:0