Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coloniales de la Paz Criollos de Mérida
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Mayz verovert de bal door een tackle van achteren. Mayz probeert naar een medespeler te passen. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap. Palacio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coloniales de la Paz - Criollos de Mérida 0:1

16e minuut.
Meleán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleán passt de bal met de wreef. Daar is Cuares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto rent richting de bal. Pinto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Meleán passt de bal zonder na te denken. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano onderschept slim de pass. Ceciliano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rodríguez speelt de bal door. Pinto is nu in balbezit. Velásquez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pinto raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mayz neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Coloniales de la Paz - Criollos de Mérida 0:2

34e minuut.
Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco speelt de bal door. Cuares controleert de bal met de borst. Pinto rent richting de bal. Pinto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Coloniales de la Paz - Criollos de Mérida 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coloniales de la Paz 59%, Criollos de Mérida 41%.
Coloniales de la Paz - Criollos de Mérida 0:3

75e minuut.
Cuares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuares geeft een hoge lob. Velásquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano schiet op doel. Cuares bokst de bal weg.

89e minuut.
Daar is Vizcarrondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcay rent richting de bal. Arcay geeft de bal voor. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel. Palacio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coloniales de la Paz - Criollos de Mérida 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coloniales de la Paz 46%, Criollos de Mérida 54%.
Coloniales de la Paz - Criollos de Mérida 0:4