Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hachas Bolívar SV.Werder Bremen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Laya met een snelle inworp. Daar is De Ornelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcay rent richting de bal. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Vásquez met een snelle inworp. Sarcos probeert naar een medespeler te passen. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno schiet op doel. Febles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hachas Bolívar - SV.Werder Bremen 1:0

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Arcay de bal onder controle te krijgen. Soublette rent richting de bal. De Ornelas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Ornelas krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Ruiz kopt de bal weg. Chiquillo heeft problemen om de bal te vangen. Ureña rent richting de bal. Gamboa onderschept slim de pass. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hachas Bolívar - SV.Werder Bremen 1:1

17e minuut.
Arcay verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa rent richting de bal. Bigott bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Villafraz probeert naar een medespeler te passen. Gamboa rent richting de bal. Gamboa met een sublieme pass. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Soublette rent richting de bal. Moreno is nu in balbezit. Soublette verovert de bal door een tackle van achteren. Sarcos rent richting de bal. Sarcos schiet op doel. Febles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ureña speelt de bal door. Petit rent richting de bal. Ureña schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ureña krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Petit probeert naar een medespeler te passen. Valencia is nu in balbezit. Valencia met een sublieme pass. Moreno rent richting de bal. Moreno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Chiquillo is nu in balbezit. Gamboa onderschept slim de pass. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel. Vizcarrondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hachas Bolívar 59%, SV.Werder Bremen 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hachas Bolívar - SV.Werder Bremen 1:1

52e minuut.
Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia onderschept slim de pass. Valencia speelt de bal door. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hachas Bolívar - SV.Werder Bremen 1:2

53e minuut.
Moreno rent richting de bal. Gamboa rent richting de bal. Moreno rent richting de bal. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. Vizcarrondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Chiquillo is nu in balbezit. Villafraz verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa geeft de bal voor. Valencia krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hachas Bolívar - SV.Werder Bremen 1:3

75e minuut.
Ureña rent richting de bal. Valencia onderschept slim de pass. Valencia passt de bal met de wreef. Gamboa rent richting de bal. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas passt de bal in één keer door. Sarcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarcos haalt uit met een fantastische trap. Villalba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Reinoso met een sublieme pass. Gamboa is nu in balbezit. Valencia rent richting de bal. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hachas Bolívar 55%, SV.Werder Bremen 45%.
Hachas Bolívar - SV.Werder Bremen 1:3