Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 00:31
  • Competitiewedstrijd: League IV 20
  • Stadion: AllsFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1522
Mineros de Carabobo Vaqueros de Bolívar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Casas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Canales de bal onder controle te krijgen. Ferraresi rent richting de bal. Ferraresi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros de Carabobo - Vaqueros de Bolívar 0:1

5e minuut.
Ángel rent richting de bal. Gamargo geeft een hoge lob. Daar is Meléndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moss is nu in balbezit. Moss haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mineros de Carabobo - Vaqueros de Bolívar 1:1

15e minuut.
Inciarte speelt de bal door. Molletones rent richting de bal. Sarcos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarcos krijgt een gele kaart. Molletones raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Calleja de bal onder controle te krijgen. Moss is nu in balbezit. Moss speelt de bal door. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros de Carabobo - Vaqueros de Bolívar 2:1

23e minuut.
Aristeguieta is nu in balbezit. Inciarte verovert de bal door een tackle van achteren. Inciarte geeft de bal voor. Alfaro rent richting de bal. Alfaro haalt uit met een fantastische trap. Ávila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros de Carabobo - Vaqueros de Bolívar 3:1

35e minuut.
Aristeguieta passt de bal met de wreef. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdaneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros de Carabobo 36%, Vaqueros de Bolívar 64%.
Mineros de Carabobo - Vaqueros de Bolívar 3:1

47e minuut.
Calleja met een sublieme pass. Hernández is nu in balbezit. Aristeguieta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hernández moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hernández kan niet meer verder spelen. Tortolero komt het veld opgelopen. Casas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Espina heeft problemen om de bal te vangen. Alfaro rent richting de bal. Alfaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ángel heeft problemen om de bal te vangen. Ángel met een sublieme pass. Ferraresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristeguieta rent richting de bal. Aristeguieta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Moss de bal. Ferrer is nu in balbezit. Moss onderschept slim de pass. Moss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros de Carabobo - Vaqueros de Bolívar 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros de Carabobo 48%, Vaqueros de Bolívar 52%.
Mineros de Carabobo - Vaqueros de Bolívar 4:1