Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nueva Cádiz F.C Humildad
442 Tactiek 433
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Piedra geeft een lange en hoge pass. Daar is Mendez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández onderschept slim de pass. Hernández schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nueva Cádiz F.C - Humildad 0:1

6e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Valdés rent richting de bal. Cárdenas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cárdenas krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Piñate is nu in balbezit. Prado onderschept slim de pass. Prado met een sublieme pass. Olses bereikt de bal nog maar net als eerste. Olses draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Salcedo speelt de bal door. Klungelig pakt Mendez de bal. Hernández rent richting de bal. Hernández schiet op doel. Arvelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas speelt de bal door. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ... Arvelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés onderschept slim de pass. Valdés speelt de bal door. Olses rent richting de bal. Olses schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Salcedo speelt de bal door. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Lara is nu in balbezit. Lara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nueva Cádiz F.C 55%, Humildad 45%.
Nueva Cádiz F.C - Humildad 0:1

55e minuut.
Valente raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aguerreverre komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Piñate passt de bal in één keer door. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández passt de bal in één keer door. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Acosta probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas is nu in balbezit. Carache maakt een afschuwelijke overtreding. Carache krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Hernández is nu in balbezit. Hernández haalt uit met een fantastische trap. Mendez kopt de bal weg. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nueva Cádiz F.C 56%, Humildad 44%.
Nueva Cádiz F.C - Humildad 0:1