Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-15 00:31
  • Competitiewedstrijd: League IV 20
  • Stadion: AllsFC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1282
AllsFC capitalinos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten poor
weak Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Arellano geeft een lange en hoge pass. Maturén rent richting de bal. Peraza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peraza krijgt een gele kaart. Maturén is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arellano kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
AllsFC - capitalinos 0:1

29e minuut.
Leañez geeft de bal voor. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada verovert de bal door een tackle van achteren. Losada haalt uit met een fantastische trap. Castellin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AllsFC 51%, capitalinos 49%.
AllsFC - capitalinos 0:1

50e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturén verovert de bal door een tackle van achteren. Maturén geeft de bal voor. Ordáz rent richting de bal. Ordáz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AllsFC - capitalinos 0:2

54e minuut.
Yegüez passt de bal zonder na te denken. Gil is nu in balbezit. Pedríquez onderschept slim de pass. Pedríquez geeft een lange en hoge pass. Ordáz kopt de bal weg. Mercedes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada onderschept slim de pass. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal schiet op doel. Castellin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AllsFC - capitalinos 1:2

70e minuut.
Ledezma met een sublieme pass. Maestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza begaat een overtreding. Maestre raakt geblesseerd tijdens het duel. Ledezma met een snel genomen vrije trap. Mercedes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Yegüez verovert de bal door een tackle van achteren. Yegüez passt de bal met de wreef. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Leañez is nu in balbezit. Leañez geeft een hoge lob. Castellin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Arellano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gil. Arellano raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Arellano kan niet meer verder spelen. Ramírez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AllsFC 53%, capitalinos 47%.
AllsFC - capitalinos 1:2