Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumas Extraños Dribladores de Aragua
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


21e minuut.
Mora passt de bal zonder na te denken. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaspe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaspe krijgt een gele kaart. Robledo raakt geblesseerd tijdens het duel. Mota zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vicuña rent richting de bal. Vicuña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Puerto de bal onder controle te krijgen. Chirinos is nu in balbezit. Vicuña onderschept slim de pass. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Extraños - Dribladores de Aragua 1:0

29e minuut.
Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Piñate de bal. Vicuña is nu in balbezit. Vicuña schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales probeert naar een medespeler te passen. Lozano is nu in balbezit. Vicuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicuña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zárate trapt de bal weg van het doel. Chirinos kopt de bal weg. Robledo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaspe rent richting de bal. Jaspe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pumas Extraños - Dribladores de Aragua 1:1

42e minuut.
Monsalve met een sublieme pass. Díez rent richting de bal. Díez geeft een lange en hoge pass. Jaspe is nu in balbezit. Jaspe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Extraños - Dribladores de Aragua 1:2

45e minuut.
Lozano onderschept slim de pass. Lozano geeft de bal voor. Cárdenas rent richting de bal. Vicuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicuña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pumas Extraños - Dribladores de Aragua 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Extraños 51%, Dribladores de Aragua 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pumas Extraños - Dribladores de Aragua 2:2

61e minuut.
Medina is nu in balbezit. Caridad is nu in balbezit. Medina begaat een overtreding. Caridad wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Caridad kan niet meer verder spelen. Moreno komt het veld opgelopen. Mota met een snel genomen vrije trap. Vicuña rent richting de bal. Vicuña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Extraños - Dribladores de Aragua 3:2

65e minuut.
Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Puerto de bal. Vicuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicuña draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Morales onderschept slim de pass. Morales met een sublieme pass. Klungelig pakt Vicuña de bal. Lozano is nu in balbezit. Lozano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Extraños - Dribladores de Aragua 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Extraños 40%, Dribladores de Aragua 60%.
Pumas Extraños - Dribladores de Aragua 4:2