Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caminantes Altos 23 futbol club
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Rivero speelt de bal door. Monagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Monagas passt de bal zonder na te denken. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Melamed met een harde bal richting middenveld. Baena kopt de bal weg. Baralt bereikt de bal nog maar net als eerste. Baralt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Valbuena geeft de bal voor. Cabrera kopt de bal weg. Mayz is nu in balbezit. Rivera is nu in balbezit. Rivera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminantes Altos 50%, 23 futbol club 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caminantes Altos - 23 futbol club 0:0

54e minuut.
Bastardo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plasencia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Baralt is nu in balbezit. Adamas is nu in balbezit. Baralt is nu in balbezit. Baralt haalt uit met een fantastische trap. Ramírez probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plasencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Plasencia passt de bal met de wreef. Baralt is nu in balbezit. Baralt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Monagas is nu in balbezit. Monagas schiet op doel. Perdomo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valbuena zal de hoekschop nemen. Melamed kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Monagas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aranguren komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminantes Altos 37%, 23 futbol club 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caminantes Altos - 23 futbol club 0:0