Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corianos FC Canilleros de Carabobo
Attack Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Brito geeft een hoge lob. Sifuentes kopt de bal weg. Kouffati rent richting de bal. Kouffati draait met de bal, schiet en ... Ortiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corianos FC - Canilleros de Carabobo 0:1

6e minuut.
Kouffati rent richting de bal. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouffati rent richting de bal. Kouffati haalt uit met een fantastische trap. Ortiz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ettedgui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brito is nu in balbezit. Becerra verovert de bal door een tackle van achteren. Becerra geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Brito de bal. Becerra onderschept slim de pass. Becerra geeft de bal voor. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmezano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palmezano geeft de bal voor. De afstand naar het doel is niet zo groot. Figueira neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Di Campo rent richting de bal. Di Campo geeft een lange en hoge pass. Vera probeert de bal aan de voet te houden. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Corianos FC - Canilleros de Carabobo 0:2

25e minuut.
Zauner kopt de bal weg. Morán is nu in balbezit. Morán passt de bal zonder na te denken. Ferreira rent richting de bal. Ferreira haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Ettedgui geeft een hoge lob. Pulido probeert naar een medespeler te passen. Lara probeert de bal aan de voet te houden. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira draait met de bal, schiet en ... Paal!

32e minuut.
Chourio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Campo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brito rent richting de bal. Brito haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Corianos FC - Canilleros de Carabobo 0:3

37e minuut.
Morán is nu in balbezit. Morán probeert naar een medespeler te passen. Lara is nu in balbezit. Lara haalt uit met een fantastische trap. Di Giorgi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corianos FC - Canilleros de Carabobo 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corianos FC 40%, Canilleros de Carabobo 60%.
Corianos FC - Canilleros de Carabobo 1:3

47e minuut.
Lara met een sublieme pass. Klungelig pakt Robledo de bal. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corianos FC - Canilleros de Carabobo 2:3

55e minuut.
Lara rent richting de bal. Aguerreverre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguerreverre speelt de bal door. Di Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Campo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corianos FC - Canilleros de Carabobo 2:4

66e minuut.
Lara draait met de bal, schiet en ... Ettedgui kopt de bal weg. Daar is Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morán is nu in balbezit. Morán schiet op doel. Di Giorgi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Corianos FC - Canilleros de Carabobo 3:4

68e minuut.
Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Ettedgui is nu in balbezit. Ettedgui passt de bal met de wreef. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ortiz met een harde bal richting middenveld. Muñoz kopt de bal weg. Brito is nu in balbezit. Brito draait met de bal, schiet en ... Ortiz bokst de bal weg.

80e minuut.
Figueira probeert naar een medespeler te passen. Lara is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguerreverre. Aguerreverre krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Di Giorgi niet meer kan verder spelen. Filardo komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Pulido verovert de bal door een tackle van achteren. Pulido speelt de bal door. Morán speelt de bal door. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira draait met de bal, schiet en ... Filardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Daar is Becerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morán is nu in balbezit. Muñoz rent richting de bal. Morán verovert de bal door een tackle van achteren. Morán geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corianos FC 57%, Canilleros de Carabobo 43%.
Corianos FC - Canilleros de Carabobo 3:4