Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caminantes Secretos Canilleros de Carabobo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen hopeless


14e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell passt de bal zonder na te denken. Aguerreverre rent richting de bal. Concepción onderschept slim de pass. Concepción draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tavare is nu in balbezit. Sifuentes onderschept slim de pass. Sifuentes geeft de bal voor. Kouffati heeft problemen om de bal te vangen. Kouffati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Zauner speelt de bal door. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz geeft een hoge lob. Kouffati is nu in balbezit. Kouffati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caminantes Secretos - Canilleros de Carabobo 0:1

35e minuut.
Daar is Palmezano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albarrán rent richting de bal. Albarrán speelt de bal door. Concepción is nu in balbezit. Concepción schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Carbonell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell speelt de bal door. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminantes Secretos 37%, Canilleros de Carabobo 63%.
Caminantes Secretos - Canilleros de Carabobo 0:1

63e minuut.
Baralt met de inworp. Riberos probeert naar een medespeler te passen. Muñoz rent richting de bal. Brito is nu in balbezit. Brito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz passt de bal zonder na te denken. Tavare rent richting de bal. Sifuentes onderschept slim de pass. Sifuentes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Palmezano geeft de bal voor. Silvestre rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brito. Silvestre wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

81e minuut.
Brito kopt de bal weg. Saer speelt de bal door. Zauner heeft problemen om de bal te vangen. Concepción rent richting de bal. Concepción haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Saer passt de bal in één keer door. Concepción is nu in balbezit. Zauner is nu in balbezit. Concepción verovert de bal door een tackle van achteren. Concepción haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminantes Secretos 43%, Canilleros de Carabobo 57%.
Caminantes Secretos - Canilleros de Carabobo 0:1