Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokkeros AD El Circo FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 26.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango Saenz onderschept slim de pass. Arango Saenz probeert naar een medespeler te passen. Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkeros AD - El Circo FC 0:1

6e minuut.
Pulido passt de bal in één keer door. Monsalve rent richting de bal. Monsalve probeert naar een medespeler te passen. Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra rent richting de bal. Brion verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Saavedra speelt de bal door. Ledezma geeft een lange en hoge pass. Daar is Petit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Saavedra kopt de bal weg. Daar is Arango Saenz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos schiet op doel. Brito probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arango Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkeros AD 67%, El Circo FC 33%.
Sokkeros AD - El Circo FC 0:1

53e minuut.
Pulido met een sublieme pass. Arango Saenz rent richting de bal. Arango Saenz probeert naar een medespeler te passen. Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pedraza rent richting de bal. Pedraza geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Riberos de bal onder controle te krijgen. Arango Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango Saenz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mendoza speelt de bal door. Falcón met een sublieme pass. Riberos rent richting de bal. Arango Saenz is nu in balbezit. Arango Saenz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Saavedra rent richting de bal. Brion onderschept slim de pass. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion verovert de bal door een tackle van achteren. Brion draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Prieto speelt de bal door. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pulido krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos is nu in balbezit. Riberos geeft een lange en hoge pass. Arango Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango Saenz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkeros AD 47%, El Circo FC 53%.
Sokkeros AD - El Circo FC 0:1