Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
karabasan1 Patates FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kastamonulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahil onderschept slim de pass. Sahil probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kocatürk de bal. Kocatürk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Köksoy is nu in balbezit. Zonguldaklıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Zonguldaklıoğlu speelt de bal door. Kastamonulu is nu in balbezit. Kastamonulu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sahil speelt de bal door. Silvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eşli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eşli krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Silvan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sahil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sahil passt de bal zonder na te denken. Kocatürk rent richting de bal. Kocatürk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kilislioğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulutürk met de inworp. Zonguldaklıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonguldaklıoğlu geeft een lange en hoge pass. Samatyalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Klungelig pakt Tekiralp de bal. Zonguldaklıoğlu rent richting de bal. Zonguldaklıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Kastamonulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastamonulu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tekiralp rent richting de bal. Tekiralp speelt de bal door. Sahil probeert naar een medespeler te passen. Kocatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocatürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karabasan1 46%, Patates FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
karabasan1 - Patates FC 0:0

53e minuut.
Buğdaycıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Görmez rent richting de bal. Görmez passt de bal met de wreef. Zonguldaklıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonguldaklıoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Silvan onderschept slim de pass. Silvan met een sublieme pass. Sahil speelt de bal door. Kocatürk rent richting de bal. Kocatürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
karabasan1 - Patates FC 0:1

56e minuut.
Kastamonulu speelt de bal door. Daar is Zonguldaklıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocatürk onderschept slim de pass. Kocatürk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Akçakale met een sublieme pass. Kocatürk is nu in balbezit. Sahil is nu in balbezit. Kocatürk rent richting de bal. Kocatürk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karabasan1 54%, Patates FC 46%.
karabasan1 - Patates FC 0:1