Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Didim spor Patates FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 21.4
average Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Nevşehirli met een snelle inworp. Sahil bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahil geeft een hoge lob. Kocatürk rent richting de bal. Kocatürk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Didim spor - Patates FC 0:1

6e minuut.
Silvan met een sublieme pass. Sahil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocatürk is nu in balbezit. Sahil rent richting de bal. Sahil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Didim spor - Patates FC 0:2

9e minuut.
Kırşehirliler passt de bal met de wreef. Türkmen is nu in balbezit. Türkmen speelt de bal door. Klungelig pakt Sobay de bal. Sobay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Sobay onderschept slim de pass. Kırşehirliler rent richting de bal. Sobay rent richting de bal. Sobay draait met de bal, schiet en ... Samatyalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gözüaçık raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Azyer komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Tekiralp rent richting de bal. Tekiralp passt de bal zonder na te denken. Sahil is nu in balbezit. Kocatürk is nu in balbezit. Kocatürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Utku kopt de bal weg. Daar is Tekiralp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobay rent richting de bal. Sobay schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kilislioğlu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hekimhan zal de hoekschop nemen. Samatyalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Yekpare trapt de bal weg van het doel. Utku met een sublieme pass. Klungelig pakt Kenevir de bal. Kocatürk is nu in balbezit. Kocatürk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kenevir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kırşehirliler kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tekiralp. Tekiralp krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Didim spor 51%, Patates FC 49%.
Didim spor - Patates FC 0:2

50e minuut.
Utku speelt de bal door. Hekimhan rent richting de bal. Hekimhan met een sublieme pass. Kırşehirliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırşehirliler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sobay rent richting de bal. Sobay passt de bal in één keer door. Tekiralp met een sublieme pass. Kocatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocatürk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kırşehirliler heeft problemen om de bal te vangen. Sahil is nu in balbezit. Sahil passt de bal met de wreef. Kocatürk is nu in balbezit. Kocatürk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andırın probeert naar een medespeler te passen. Kilislioğlu rent richting de bal. Sobay rent richting de bal. Kırşehirliler is nu in balbezit. Kırşehirliler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Didim spor 48%, Patates FC 52%.
Didim spor - Patates FC 0:2