Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:09
  • Competitiewedstrijd: League V 3
  • Stadion: Sipahi SK Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1240
Yeşilyurt Spor Silifke spor
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Daar is Pekcesur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ustael bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcesur is nu in balbezit. Pekcesur haalt uit met een fantastische trap. Ceylan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeşilyurt Spor - Silifke spor 1:0

6e minuut.
Sinoplular rent richting de bal. Ustael verovert de bal door een tackle van achteren. Ustael passt de bal zonder na te denken. Pekcesur rent richting de bal. Pekcesur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeşilyurt Spor - Silifke spor 2:0

16e minuut.
Sinoplular met een sublieme pass. Erciyes heeft problemen om de bal te vangen. Erciyes speelt de bal door. Pekcesur rent richting de bal. Pekcesur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Saraçoğlu geeft een hoge lob. Eski bereikt de bal nog maar net als eerste. Eski geeft een hoge lob. Pekcesur is nu in balbezit. Pekcesur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeşilyurt Spor - Silifke spor 3:0

29e minuut.
Yultuğ bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çeşnicibaşı. Yultuğ raakt geblesseerd tijdens het duel. Yultuğ met een snel genomen vrije trap. Pekcesur is nu in balbezit. Pekcesur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Yultuğ verovert de bal door een tackle van achteren. Yultuğ speelt de bal door. Berkebay is nu in balbezit. Pekcesur verovert de bal door een tackle van achteren. Pekcesur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeşilyurt Spor - Silifke spor 4:0

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Belenbay geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pekcesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcesur haalt uit met een fantastische trap. Ceylan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeşilyurt Spor - Silifke spor 5:0

41e minuut.
Erciyes kopt de bal weg. Temel rent richting de bal. Elazığ geeft een lange en hoge pass. Pekcesur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pekcesur schiet op doel. Ceylan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeşilyurt Spor 41%, Silifke spor 59%.
Yeşilyurt Spor - Silifke spor 5:0

57e minuut.
Sinoplular bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustael verovert de bal door een tackle van achteren. Ustael passt de bal zonder na te denken. Pekcesur rent richting de bal. Pekcesur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Berkebay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustael probeert naar een medespeler te passen. Saraçoğlu rent richting de bal. Keçeciler onderschept slim de pass. Keçeciler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Belenbay rent richting de bal. Belenbay speelt de bal door. Ustael rent richting de bal. Pekcesur rent richting de bal. Pekcesur schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Berkebay is nu in balbezit. Erciyes onderschept slim de pass. Erciyes speelt de bal door. Pekcesur is nu in balbezit. Pekcesur haalt uit met een fantastische trap. Paal!

82e minuut.
Oğulsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğulsoy geeft een hoge lob. Sinoplular bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustael onderschept slim de pass. Ustael haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeşilyurt Spor - Silifke spor 6:0

86e minuut.
Sinoplular geeft een hoge lob. Dinçbaş rent richting de bal. Dinçbaş geeft de bal voor. Keçeciler rent richting de bal. Keçeciler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeşilyurt Spor 42%, Silifke spor 58%.
Yeşilyurt Spor - Silifke spor 6:0