Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bozbey United 1SSss
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 21.9
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
İskender kopt de bal weg. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Akköşe begaat een overtreding. Akköşe krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Altınçağ verovert de bal door een tackle van achteren. Altınçağ geeft de bal voor. Kutluk kopt de bal weg. Bakırcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Özdeveci met een harde bal richting middenveld. Sancaktar kopt de bal weg. Tekadam heeft problemen om de bal te vangen. Bakırcıoğlu is nu in balbezit. Bakırcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bozbey United - 1SSss 0:1

18e minuut.
Daar is Otağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akköşe is nu in balbezit. Akköşe passt de bal met de wreef. Bakırcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tekadam geeft de bal voor. Akköşe is nu in balbezit. Akköşe met een sublieme pass. Bakırcıoğlu rent richting de bal. Bakırcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ortaylı probeert naar een medespeler te passen. Altınçağ rent richting de bal. Altınçağ met een sublieme pass. Akköşe is nu in balbezit. Akköşe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Çeşmeönü passt de bal zonder na te denken. Özbakan is nu in balbezit. Ortaylı begaat een overtreding. Özbakan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

42e minuut.
Sancaktar onderschept slim de pass. Sancaktar speelt de bal door. Bakırcıoğlu rent richting de bal. Ortaylı rent richting de bal. Ortaylı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozbey United 51%, 1SSss 49%.
Bozbey United - 1SSss 0:1

58e minuut.
Altınçağ is nu in balbezit. Otağ rent richting de bal. Otağ probeert naar een medespeler te passen. Kasap geeft een lange en hoge pass. Bakırcıoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozbey United - 1SSss 0:2

60e minuut.
Sancaktar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Özbakan de bal onder controle te krijgen. Altınçağ is nu in balbezit. Ortaylı verovert de bal door een tackle van achteren. Ortaylı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Altınçağ passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Çeşmeönü de bal. Ortaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortaylı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bozbey United - 1SSss 0:3

77e minuut.
Sancaktar passt de bal met de wreef. Candar bereikt de bal nog maar net als eerste. Candar met een sublieme pass. Daar is Bakırcıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakırcıoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozbey United 49%, 1SSss 51%.
Bozbey United - 1SSss 0:3