Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silifke spor babannecity
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Daar is Simitçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aralık probeert naar een medespeler te passen. Berkebay rent richting de bal. Saçkesen verovert de bal door een tackle van achteren. Saçkesen haalt uit met een fantastische trap. Ceylan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ağaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağaoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silifke spor - babannecity 0:1

11e minuut.
Susuzdere geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ağaoğlu de bal onder controle te krijgen. Berkebay rent richting de bal. Ağaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ağaoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sinoplular is nu in balbezit. Saçkesen verovert de bal door een tackle van achteren. Ağaoğlu rent richting de bal. Ağaoğlu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alasya de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Silahtar speelt de bal door. Sinoplular heeft problemen om de bal te vangen. Saçkesen rent richting de bal. Ağaoğlu rent richting de bal. Ağaoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Eski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dinçbaş geeft een hoge lob. Çeşnicibaşı rent richting de bal. Çeşnicibaşı draait met de bal, schiet en ... Sümer onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Silifke spor - babannecity 1:1

36e minuut.
Silahtar is nu in balbezit. Temel verovert de bal door een tackle van achteren. Temel passt de bal in één keer door. Keçeciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Keçeciler schiet op doel. Kendir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silifke spor 61%, babannecity 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Silifke spor - babannecity 1:1

55e minuut.
Akalın bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçbaş verovert de bal door een tackle van achteren. Dinçbaş geeft een hoge lob. Susuzdere kan de bal niet met de borst controleren. Susuzdere geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Dinçbaş heeft problemen om de bal te vangen. Dinçbaş geeft een hoge lob. Temel heeft problemen om de bal te vangen. Çeşnicibaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşnicibaşı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silifke spor - babannecity 2:1

61e minuut.
Eski is nu in balbezit. Saçkesen onderschept slim de pass. Saçkesen probeert naar een medespeler te passen. Ağaoğlu rent richting de bal. Ağaoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ceylan trapt de bal weg van het doel. Silahtar rent richting de bal. Silahtar met een sublieme pass. Ağaoğlu is nu in balbezit. Ağaoğlu schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Silahtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel verovert de bal door een tackle van achteren. Temel met een sublieme pass. Keçeciler is nu in balbezit. Keçeciler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Akalın verovert de bal door een tackle van achteren. Akalın passt de bal in één keer door. Ağaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saçkesen is nu in balbezit. Saçkesen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silifke spor 46%, babannecity 54%.
Silifke spor - babannecity 2:1