Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 3
  • Stadion: Ukg Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 1995
Piraziz Birlik Spor Yeşilyurt Spor
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Gürel met een sublieme pass. Terim bereikt de bal nog maar net als eerste. Terim geeft een hoge lob. Korkusalan rent richting de bal. Korkusalan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Akar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vanlı de bal. Oğulsoy is nu in balbezit. Korkusalan onderschept slim de pass. Korkusalan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Korkusalan de bal. Yultuğ rent richting de bal. Yultuğ met een sublieme pass. Terim is nu in balbezit. Terim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcesur onderschept slim de pass. Ustael bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcesur is nu in balbezit. Pekcesur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Sepetçi met een harde bal richting middenveld. Yorulmaz met een sublieme pass. Pekcesur is nu in balbezit. Pekcesur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Elazığ met een snelle inworp. Oğulsoy is nu in balbezit. Yultuğ speelt de bal door. Pekcesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcesur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piraziz Birlik Spor - Yeşilyurt Spor 0:1

43e minuut.
Ustael draait met de bal, schiet en ... Pekcesur heeft problemen om de bal te vangen. Gürel rent richting de bal. Pekcesur rent richting de bal. Pekcesur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piraziz Birlik Spor 39%, Yeşilyurt Spor 61%.
Piraziz Birlik Spor - Yeşilyurt Spor 0:1

57e minuut.
Baykam bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykam geeft een lange en hoge pass. Ustael heeft problemen om de bal te vangen. Pekcesur rent richting de bal. Pekcesur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Yorulmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Yorulmaz geeft de bal voor. Koşaralp probeert de bal aan de voet te houden. Korkusalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkusalan schiet op doel. Baldemir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Elazığ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erciyes kan de bal niet met de borst controleren. Vanlı maakt een afschuwelijke overtreding. Vanlı krijgt een gele kaart. Erciyes raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piraziz Birlik Spor 47%, Yeşilyurt Spor 53%.
Piraziz Birlik Spor - Yeşilyurt Spor 0:1