Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragon F.C. Aksaray 68
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
İsyankar kopt de bal weg. Inworp. Uşaklıoğlu met een snelle inworp. İlyasova rent richting de bal. İlyasova schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Birler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmaz onderschept slim de pass. Dalmaz met een sublieme pass. Peynirci heeft problemen om de bal te vangen. Peynirci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Sakaryalılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlyasova bereikt de bal nog maar net als eerste. Peynirci is nu in balbezit. İlyasova is nu in balbezit. İlyasova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon F.C. - Aksaray 68 1:0

28e minuut.
Ünaldı is nu in balbezit. Vanlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanlıoğlu passt de bal met de wreef. İlyasova rent richting de bal. İlyasova schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon F.C. 57%, Aksaray 68 43%.
Dragon F.C. - Aksaray 68 1:0

48e minuut.
Uşaklıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uşaklıoğlu passt de bal zonder na te denken. Sakaryalılar is nu in balbezit. Uşaklıoğlu is nu in balbezit. Uşaklıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon F.C. - Aksaray 68 2:0

54e minuut.
İlyasova is nu in balbezit. Dalmaz is nu in balbezit. Dalmaz probeert naar een medespeler te passen. Peynirci rent richting de bal. Peynirci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sakaryalılar verovert de bal door een tackle van achteren. Peynirci onderschept slim de pass. Demiray is nu in balbezit. Peynirci verovert de bal door een tackle van achteren. Peynirci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon F.C. 49%, Aksaray 68 51%.
Dragon F.C. - Aksaray 68 2:0