Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 6
  • Stadion: Lever Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1590
r unit Sarıçam S.K.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Özdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Keban bereikt de bal nog maar net als eerste. Elazığlıoğlu begaat een overtreding. Elazığlıoğlu krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Diyarbakırlılar geeft een lange en hoge pass. Albayrak rent richting de bal. Karagülle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Albayrak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaskat zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kılınçoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kaskat is nu in balbezit. Albayrak is nu in balbezit. Kaskat rent richting de bal. Albayrak rent richting de bal. Albayrak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Sakarya passt de bal met de wreef. Elazığlıoğlu is nu in balbezit. Keban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elazığlıoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Elazığlıoğlu wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Diyarbakırlılar probeert naar een medespeler te passen. Albayrak is nu in balbezit. Met opzet legt Salkım zijn tegenspeler op de grond. Albayrak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: r unit 53%, Sarıçam S.K. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
r unit - Sarıçam S.K. 0:0

51e minuut.
Çimşir rent richting de bal. Diyarbakırlılar verovert de bal door een tackle van achteren. Diyarbakırlılar probeert naar een medespeler te passen. Albayrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Albayrak schiet op doel. Kılınçoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Keban heeft problemen om de bal te vangen. Köymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Köymen passt de bal zonder na te denken. Albayrak rent richting de bal. Albayrak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Özdemir onderschept slim de pass. Özdemir geeft de bal voor. Daar is Bileciklioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çimşir bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimşir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: r unit 46%, Sarıçam S.K. 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
r unit - Sarıçam S.K. 0:0