Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 7
  • Stadion: zaza sk Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 906
Giresunspor17 HERMEX
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Birsöz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurşun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fay rent richting de bal. Fay haalt uit met een fantastische trap. Asaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Giresunspor17 - HERMEX 1:0

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erzurumluoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birsöz is nu in balbezit. Fay verovert de bal door een tackle van achteren. Fay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Özakman trapt de bal weg. Nazyapmaz rent richting de bal. Özerdenerli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nazyapmaz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

12e minuut.
Tatlışurup met de inworp. Fay is nu in balbezit. Fay geeft de bal voor. Kurşun is nu in balbezit. Kurşun draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Özdeğirmenci rent richting de bal. Fay rent richting de bal. Özdeğirmenci rent richting de bal. Özdeğirmenci schiet op doel. Asaf probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Tolun rent richting de bal. Çulcuoğlu onderschept slim de pass. Çulcuoğlu met een sublieme pass. Bolkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolkan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Keskin speelt de bal door. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Yaşayan zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Yaşayan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giresunspor17 37%, HERMEX 63%.
Giresunspor17 - HERMEX 1:0

46e minuut.
Çulcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çulcuoğlu passt de bal met de wreef. Özerdenerli kan de bal niet met de borst controleren. Özdeğirmenci onderschept slim de pass. Özdeğirmenci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giresunspor17 - HERMEX 2:0

49e minuut.
Tatlışurup is nu in balbezit. Sağlamsoy rent richting de bal. Sağlamsoy passt de bal zonder na te denken. Tatlışurup rent richting de bal. Tatlışurup schiet op doel. Asaf bokst de bal weg.

58e minuut.
Teber bereikt de bal nog maar net als eerste. Teber geeft een hoge lob. Birsöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdeğirmenci onderschept slim de pass. Özdeğirmenci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Ayıboğan kopt de bal weg. Tolun kan de bal niet met de borst controleren. Tolun geeft een hoge lob. Bolkan is nu in balbezit. Bolkan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Çulcuoğlu speelt de bal door. Bolkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosunoğlu rent richting de bal. Bolkan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolkan schiet op doel. Başakşehir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giresunspor17 44%, HERMEX 56%.
Giresunspor17 - HERMEX 2:0