Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ONUR SPOR KeşanSpor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Korutürk onderschept slim de pass. Nuroğlu is nu in balbezit. İncememet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nuroğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nuroğlu neemt zijn aanloop. Çorumlular probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ONUR SPOR - KeşanSpor 0:1

25e minuut.
Sağlamsoy is nu in balbezit. İbrahim probeert naar een medespeler te passen. Aksaraylıoğlu rent richting de bal. Savran is nu in balbezit. Savran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ONUR SPOR - KeşanSpor 1:1

27e minuut.
Aksaraylıoğlu passt de bal in één keer door. Savran rent richting de bal. Terzi onderschept slim de pass. Aksaraylıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksaraylıoğlu schiet op doel. Dizdeşen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Savran probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karcıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borazan met een sublieme pass. Savran rent richting de bal. Savran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ONUR SPOR - KeşanSpor 2:1

33e minuut.
Daar is Beşler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terzi is nu in balbezit. Aksaraylıoğlu onderschept slim de pass. Savran rent richting de bal. Savran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Türkoğlu speelt de bal door. Korutürk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sağlamsoy. Sağlamsoy krijgt een gele kaart. Korutürk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nuroğlu komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Terzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muğlalılar komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Çorumlular niet meer kan verder spelen. Ünver komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONUR SPOR 49%, KeşanSpor 51%.
ONUR SPOR - KeşanSpor 2:1

56e minuut.
Borazan verovert de bal door een tackle van achteren. Borazan speelt de bal door. Savran is nu in balbezit. Savran schiet op doel. Türkü probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Sağlamsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Sağlamsoy met een sublieme pass. Göçmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksaraylıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Aksaraylıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONUR SPOR 58%, KeşanSpor 42%.
ONUR SPOR - KeşanSpor 2:1