Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Whitel FC Amele Balgam Şalgam Spor
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Çayır rent richting de bal. Çayır schiet op doel. Oklar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Günsel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Karaisalı bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitel FC - Amele Balgam Şalgam Spor 0:1

10e minuut.
Çanakçı met de inworp. Tuncelilioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuncelilioğlu geeft een lange en hoge pass. Ülke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitel FC 57%, Amele Balgam Şalgam Spor 43%.
Whitel FC - Amele Balgam Şalgam Spor 0:1

49e minuut.
Atak speelt de bal door. Zonguldaklılar rent richting de bal. Ercin bereikt de bal nog maar net als eerste. Atak onderschept slim de pass. Atak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Zonguldaklılar geeft een hoge lob. Çorumlular bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Oğuzlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çorumlular rent richting de bal. Çorumlular geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Whitel FC - Amele Balgam Şalgam Spor 1:1

63e minuut.
Eraslan verovert de bal door een tackle van achteren. Taşkıran verovert de bal door een tackle van achteren. Taşkıran speelt de bal door. Çayır rent richting de bal. Çayır draait met de bal, schiet en ... Günsel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Karaisalı geeft een lange en hoge pass. Çanakçı rent richting de bal. Çorumlular tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çorumlular krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitel FC 48%, Amele Balgam Şalgam Spor 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Whitel FC - Amele Balgam Şalgam Spor 1:1