Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:10
  • Competitiewedstrijd: League V 12
  • Stadion: Galacoş Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1904
Yıldızeli Birlik Spor MERSİN İY
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


21e minuut.
Haktanır geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akat met een snelle inworp. Sakaryalılar rent richting de bal. Sakaryalılar probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dumanalmaz geeft een hoge lob. Inworp. Çulkay met een snelle inworp. Eren rent richting de bal. Eren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Belen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soyugür is nu in balbezit. Soyugür passt de bal met de wreef. Sakaryalılar rent richting de bal. Sakaryalılar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Türkinan is nu in balbezit. Eren verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belenardıç. Eren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Eren neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Akat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Kelköse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuğtaş is nu in balbezit. Soyugür verovert de bal door een tackle van achteren. Soyugür haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yıldızeli Birlik Spor 58%, MERSİN İY 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yıldızeli Birlik Spor - MERSİN İY 0:0

50e minuut.
Belenardıç onderschept slim de pass. Sakaryalılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakaryalılar passt de bal zonder na te denken. Soyugür is nu in balbezit. Soyugür schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Türkinan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Eren de bal onder controle te krijgen. Sakaryalılar met een sublieme pass. Soyugür is nu in balbezit. Soyugür draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yıldızeli Birlik Spor - MERSİN İY 0:1

90e minuut.
İskenderun is nu in balbezit. Adıyamanlı onderschept slim de pass. Türkinan geeft een lange en hoge pass. Soyugür rent richting de bal. Soyugür schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yıldızeli Birlik Spor 40%, MERSİN İY 60%.
Yıldızeli Birlik Spor - MERSİN İY 0:1