Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MERSİN İY Mbg
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Çulcuoğlu is nu in balbezit. Sakaryalılar verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Pendiye zijn tegenspeler op de grond. Pendiye krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Türkler trapt de bal weg van het doel. Pendiye kopt de bal weg. Adıyamanlı probeert de bal aan de voet te houden. Yurttaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurttaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MERSİN İY 51%, Mbg 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MERSİN İY - Mbg 0:0

51e minuut.
Yörüker probeert de bal met de borst te controleren. Akat bereikt de bal nog maar net als eerste. Akat probeert naar een medespeler te passen. Soyugür bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyugür haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cüreklibatur geeft een lange en hoge pass. Soyugür rent richting de bal. Soyugür schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kuluncak de bal onder controle te krijgen. Süvari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MERSİN İY - Mbg 1:0

71e minuut.
Belenardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkinan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Türkinan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Türkinan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

75e minuut.
Yörüker geeft een hoge lob. Cüreklibatur bereikt de bal nog maar net als eerste. Cüreklibatur passt de bal in één keer door. Soyugür bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyugür draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Özengin heeft problemen om de bal te vangen. Yurttaş rent richting de bal. Adıyamanlı is nu in balbezit. Yurttaş onderschept slim de pass. Yurttaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MERSİN İY - Mbg 1:1

83e minuut.
Kömürcü met de inworp. Daar is Özengin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumanalmaz probeert naar een medespeler te passen. Yurttaş rent richting de bal. Yurttaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pendiye probeert naar een medespeler te passen. Adıyamanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurttaş verovert de bal door een tackle van achteren. Yurttaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MERSİN İY - Mbg 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MERSİN İY 57%, Mbg 43%.
MERSİN İY - Mbg 1:2

Mbg