Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Altınova Spor Klübü Alacalı Fc
Normal Tactiek 442
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Siverek kopt de bal weg. Daar is Onbaşı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göğebakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkut is nu in balbezit. Korkut haalt uit met een fantastische trap. Çayırlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Yakışmaz rent richting de bal. Altıntop verovert de bal door een tackle van achteren. Yakışmaz rent richting de bal. Altıntop bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıntop haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Aksal is nu in balbezit. Tekdemir onderschept slim de pass. Tekdemir passt de bal zonder na te denken. Battalgazi rent richting de bal. Battalgazi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Yörüker passt de bal zonder na te denken. Deblekeli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Battalgazi. Battalgazi krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Yörüker probeert de bal met de borst te controleren. Aksal met een sublieme pass. Siverek speelt de bal door. Altıntop bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıntop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Deblekeli is nu in balbezit. Çağdeviren rent richting de bal. Çağdeviren passt de bal zonder na te denken. Tekdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekdemir geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Aladeviren onderschept slim de pass. Aladeviren geeft de bal voor. Deblekeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Battalgazi rent richting de bal. Battalgazi draait met de bal, schiet en ... Fincan bokst de bal weg.

40e minuut.
Tekdemir passt de bal met de wreef. Aladeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksal maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aksal naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altınova Spor Klübü 36%, Alacalı Fc 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Altınova Spor Klübü - Alacalı Fc 0:0

50e minuut.
Göğebakan schiet op doel. Onbaşı probeert de bal aan de voet te houden. Çağdeviren speelt de bal door. Korkut is nu in balbezit. Korkut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Altınova Spor Klübü - Alacalı Fc 0:1

54e minuut.
Tekdemir is nu in balbezit. Altıntop is nu in balbezit. Korkut maakt een afschuwelijke overtreding. Korkut krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altınova Spor Klübü 45%, Alacalı Fc 55%.
Altınova Spor Klübü - Alacalı Fc 0:1