Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 14
  • Stadion: SEKO FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1510
Fernebahçe Beşiktaş S.K
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Özlem kopt de bal weg. Amasya rent richting de bal. Diyadin rent richting de bal. Amasya verovert de bal door een tackle van achteren. Amasya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernebahçe - Beşiktaş S.K 0:1

13e minuut.
Amasya verovert de bal door een tackle van achteren. Türkler begaat een overtreding. Amasya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sarı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Diken de bal. Candoğan bokst de bal weg.

14e minuut.
Özçınar kopt de bal weg. Diyadin rent richting de bal. Kuzeyli onderschept slim de pass. Amasya rent richting de bal. Amasya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Diken geeft een lange en hoge pass. Yatmaz heeft problemen om de bal te vangen. Özçınar is nu in balbezit. Aktaş verovert de bal door een tackle van achteren. Aktaş draait met de bal, schiet en ... Afyonkarahisarlıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Diyadin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çelebi rent richting de bal. Çelebi geeft een lange en hoge pass. Ergili krijgt zijn hoofd ertegen. Afyonkarahisarlıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fernebahçe - Beşiktaş S.K 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernebahçe 54%, Beşiktaş S.K 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fernebahçe - Beşiktaş S.K 1:1

46e minuut.
Arpacıoğlu is nu in balbezit. Hilal is nu in balbezit. Hilal geeft een hoge lob. Kuzeyli rent richting de bal. Kuzeyli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Özçınar geeft een hoge lob. Diyadin geeft de bal voor. Klungelig pakt Özçınar de bal. Ergili rent richting de bal. Ergili schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Klungelig pakt Yatmaz de bal. Türkler is nu in balbezit. Türkler probeert naar een medespeler te passen. Ergili is nu in balbezit. Ergili haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Aktaş rent richting de bal. Aktaş met een sublieme pass. Karamurad is nu in balbezit. Ergili is nu in balbezit. Ergili draait met de bal, schiet en ... Afyonkarahisarlıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Özdoğan geeft een hoge lob. Inworp. Çelebi met de inworp. Aktaş is nu in balbezit. Aktaş haalt uit met een fantastische trap. Afyonkarahisarlıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernebahçe 40%, Beşiktaş S.K 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fernebahçe - Beşiktaş S.K 1:1