Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Altınova Spor Klübü mnpuren
Normal Tactiek 451
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Akbaba geeft de bal voor. Inworp. İnönü met de inworp. Altıntop bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıntop geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Altınova Spor Klübü - mnpuren 1:0

19e minuut.
İnönü geeft een hoge lob. Akbaba probeert de bal aan de voet te houden. Battalgazi is nu in balbezit. Battalgazi schiet op doel. Klungelig pakt Hepkon de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Altınova Spor Klübü - mnpuren 2:0

32e minuut.
Akbaba geeft de bal voor. Onbaşı kan de bal niet met de borst controleren. Şensoy is nu in balbezit. Şensoy draait met de bal, schiet en ... Çayırlı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Akbaba is nu in balbezit. Kurtuluş rent richting de bal. Yörüker speelt de bal door. Klungelig pakt Battalgazi de bal. Battalgazi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altınova Spor Klübü 40%, mnpuren 60%.
Altınova Spor Klübü - mnpuren 2:0

49e minuut.
Birler verovert de bal door een tackle van achteren. Yörüker onderschept slim de pass. Birler rent richting de bal. Birler probeert naar een medespeler te passen. Siverek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Amasya is nu in balbezit. Amasya geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İnönü zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altıntop geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Tekdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpacı verovert de bal door een tackle van achteren. Arpacı passt de bal zonder na te denken. Şensoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şensoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Yörüker kan de bal niet met de borst controleren. Akbaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörüker schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Akbaba raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

81e minuut.
Tekdemir is nu in balbezit. Tekdemir passt de bal zonder na te denken. Hepkon is nu in balbezit. Battalgazi verovert de bal door een tackle van achteren. Battalgazi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Altınova Spor Klübü - mnpuren 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altınova Spor Klübü 46%, mnpuren 54%.
Altınova Spor Klübü - mnpuren 3:0