Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fener Spor Kulübü Efe Spor
424 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Daar is Özbakır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ergili is nu in balbezit. Karcılı is nu in balbezit. Sevginoğlu onderschept slim de pass. Sevginoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fener Spor Kulübü - Efe Spor 1:0

17e minuut.
Zarifel verovert de bal door een tackle van achteren. Zarifel geeft de bal voor. Inworp. Siirtli met een snelle inworp. Beştaş geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fener Spor Kulübü - Efe Spor 1:1

24e minuut.
Timsahlar probeert naar een medespeler te passen. Siirtli rent richting de bal. Siirtli geeft een lange en hoge pass. Köybaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Köybaşı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fener Spor Kulübü - Efe Spor 1:2

37e minuut.
Ergili rent richting de bal. Ergili passt de bal zonder na te denken. Sevginoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevginoğlu draait met de bal, schiet en ... Dokuztürk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fener Spor Kulübü - Efe Spor 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fener Spor Kulübü 48%, Efe Spor 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fener Spor Kulübü - Efe Spor 2:2

46e minuut.
Beştaş passt de bal zonder na te denken. Karcılı is nu in balbezit. Ergili is nu in balbezit. Sevginoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevginoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is Özbakır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beştaş rent richting de bal. Beştaş met een sublieme pass. Köybaşı is nu in balbezit. Köybaşı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fener Spor Kulübü - Efe Spor 2:3

51e minuut.
Daar is Karcılı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özbakır rent richting de bal. Özbakır passt de bal met de wreef. Köybaşı is nu in balbezit. Köybaşı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
İtici probeert naar een medespeler te passen. Beştaş rent richting de bal. Beştaş passt de bal zonder na te denken. Köybaşı is nu in balbezit. Köybaşı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fener Spor Kulübü - Efe Spor 2:4

60e minuut.
Özartunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiralmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Emiralmaz passt de bal zonder na te denken. Sevginoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevginoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fener Spor Kulübü - Efe Spor 3:4

87e minuut.
Köybaşı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mayalı komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fener Spor Kulübü 49%, Efe Spor 51%.
Fener Spor Kulübü - Efe Spor 3:4