Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
şampiyon66 Beşiktaş S.K
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Devrimşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrimşen geeft een hoge lob. Fındıkçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fındıkçıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Özçınar de bal onder controle te krijgen. Paal! Afyonkarahisarlıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
şampiyon66 - Beşiktaş S.K 1:0

10e minuut.
Viranşehir geeft de bal voor. Yatmaz is nu in balbezit. Yatmaz passt de bal met de wreef. Amasya is nu in balbezit. Amasya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Çankırılı met een snelle inworp. Denizlili bereikt de bal nog maar net als eerste. Denizlili speelt de bal door. Altınkurt rent richting de bal. Altınkurt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
şampiyon66 - Beşiktaş S.K 2:0

17e minuut.
Denizlili rent richting de bal. Denizlili geeft een lange en hoge pass. Daar is Ergüneş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amasya is nu in balbezit. Amasya schiet op doel. Gümüşdağ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
şampiyon66 - Beşiktaş S.K 2:1

24e minuut.
Karkamış rent richting de bal. Devrimşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarı begaat een overtreding. Sarı krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Arpacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Denizlili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arpacıoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Yatmaz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kuzeyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzeyli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Oltay met een sublieme pass. Fındıkçıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Fındıkçıoğlu passt de bal met de wreef. Devrimşen is nu in balbezit. Devrimşen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
şampiyon66 - Beşiktaş S.K 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şampiyon66 54%, Beşiktaş S.K 46%.
şampiyon66 - Beşiktaş S.K 3:1

47e minuut.
Yatmaz probeert naar een medespeler te passen. Arpacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Oltay zijn tegenspeler op de grond. Oltay krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Yatmaz passt de bal in één keer door. Daar is Amasya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amasya passt de bal in één keer door. Kuzeyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzeyli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Oltay geeft de bal voor. Özçınar is nu in balbezit. Altınkurt verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Altınkurt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altınkurt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Çankırılı met een sublieme pass. Özçınar is nu in balbezit. Özçınar geeft een hoge lob. Amasya bereikt de bal nog maar net als eerste. Amasya draait met de bal, schiet en ... Gümüşdağ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
şampiyon66 - Beşiktaş S.K 3:2

89e minuut.
Devrimşen rent richting de bal. Devrimşen geeft een lange en hoge pass. Altınkurt is nu in balbezit. Altınkurt haalt uit met een fantastische trap. Afyonkarahisarlıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şampiyon66 47%, Beşiktaş S.K 53%.
şampiyon66 - Beşiktaş S.K 3:2