Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cihanbeyli Spor Klübü Dazkırı A.Ş.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
İsfendiyar kopt de bal weg. Demirkan rent richting de bal. Yenigelen is nu in balbezit. Savcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Savcı haalt uit met een fantastische trap. Yalınsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Demirkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğday rent richting de bal. Yenigelen is nu in balbezit. Buğday onderschept slim de pass. Buğday haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cömert passt de bal met de wreef. Savcı is nu in balbezit. Yenigelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Savcı verovert de bal door een tackle van achteren. Savcı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Cömert kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasap met een snelle inworp. Onay rent richting de bal. Onay geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cihanbeyli Spor Klübü 57%, Dazkırı A.Ş. 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cihanbeyli Spor Klübü - Dazkırı A.Ş. 0:0

50e minuut.
Doeltrap. Yalınsoy trapt de bal weg. Sekmez kopt de bal weg. Pütürge bereikt de bal nog maar net als eerste. Pütürge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Oltacı passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yenigelen de bal. Buğday bereikt de bal nog maar net als eerste. Savcı is nu in balbezit. Savcı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Töre rent richting de bal. Sekmez is nu in balbezit. Sekmez passt de bal zonder na te denken. Çatalbaş rent richting de bal. Çatalbaş geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cömert met een sublieme pass. Inworp. Onay met de inworp. Sekmez is nu in balbezit. Sekmez geeft de bal voor. Zonguldaklıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Kasap onderschept slim de pass. Kasap probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gürdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buğday rent richting de bal. Buğday schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cihanbeyli Spor Klübü - Dazkırı A.Ş. 0:1

82e minuut.
Cömert met een sublieme pass. Oltacı is nu in balbezit. Oltacı met een sublieme pass. Buğday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğday schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Buğday rent richting de bal. Yenigelen rent richting de bal. Savcı onderschept slim de pass. Savcı schiet op doel. Yalınsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cihanbeyli Spor Klübü - Dazkırı A.Ş. 0:2

89e minuut.
Buğday rent richting de bal. Gürdal onderschept slim de pass. Buğday is nu in balbezit. Savcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Savcı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cihanbeyli Spor Klübü - Dazkırı A.Ş. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cihanbeyli Spor Klübü 55%, Dazkırı A.Ş. 45%.
Cihanbeyli Spor Klübü - Dazkırı A.Ş. 0:3