Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Praise Paradise cizrespor1907
Normal Tactiek 343
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


14e minuut.
Kılıççı geeft de bal voor. Altınmeşe heeft problemen om de bal te vangen. Eskişehir is nu in balbezit. Eskişehir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Praise Paradise - cizrespor1907 1:0

19e minuut.
Şener verovert de bal door een tackle van achteren. Elazığ onderschept slim de pass. Elazığ passt de bal zonder na te denken. Kırklarelili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırklarelili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Praise Paradise - cizrespor1907 1:1

25e minuut.
Şener met een sublieme pass. Çeşmeönü is nu in balbezit. Mergen rent richting de bal. Elazığ is nu in balbezit. Elazığ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Çeşmeönü probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elazığ rent richting de bal. Elazığ speelt de bal door. Mergen rent richting de bal. Mergen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Praise Paradise 63%, cizrespor1907 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Praise Paradise - cizrespor1907 1:1

58e minuut.
Şener bereikt de bal nog maar net als eerste. Elazığ verovert de bal door een tackle van achteren. Elazığ passt de bal in één keer door. Mergen is nu in balbezit. Mergen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Praise Paradise - cizrespor1907 1:2

61e minuut.
Kırklarelili is nu in balbezit. Mergen is nu in balbezit. Iğdırlı begaat een overtreding. Iğdırlı krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Mergen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ezel wilt de vrije trap nemen. Soylu kopt de bal weg. Şener heeft problemen om de bal te vangen. Elazığ is nu in balbezit. Elazığ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kılıççı is nu in balbezit. Hayyam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kılıççı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kılıççı met een snel genomen vrije trap. Keser is nu in balbezit. Keser schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uşaklılar heeft problemen om de bal te vangen. Eskişehir is nu in balbezit. Eskişehir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Praise Paradise - cizrespor1907 2:2

79e minuut.
Kahramanmaraşlı rent richting de bal. Gevrek verovert de bal door een tackle van achteren. Gevrek passt de bal zonder na te denken. Eskişehir bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskişehir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Keser is nu in balbezit. Kuzu onderschept slim de pass. Kuzu geeft een lange en hoge pass. Kılıççı is nu in balbezit. Kılıççı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Praise Paradise - cizrespor1907 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Praise Paradise 59%, cizrespor1907 41%.
Praise Paradise - cizrespor1907 3:2