Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Şahinbey İdman Yurdu Cimbommm
Normal Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
21.3 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
İncebelli met de inworp. Gürgiç bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şahin krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Şanalır passt de bal in één keer door. Gürgiç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık is nu in balbezit. Gürgiç bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürgiç schiet op doel. Gürşen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Şahinbey İdman Yurdu - Cimbommm 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Tuğlu de bal. Şahin rent richting de bal. Kocabıyık tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şahin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Şahin kan niet meer verder spelen. Tınay komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Tınay geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valibey met de inworp. Gürgiç rent richting de bal. Gürgiç draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Süngü verovert de bal door een tackle van achteren. Süngü geeft een hoge lob. Kozalak rent richting de bal. Caferoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Caferoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gürgiç rent richting de bal. Gürgiç passt de bal met de wreef. Uçuran rent richting de bal. Kocabıyık onderschept slim de pass. Kocabıyık haalt uit met een fantastische trap. Gürşen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Şahinbey İdman Yurdu - Cimbommm 2:0

39e minuut.
Sağlık passt de bal met de wreef. Şanalır met een sublieme pass. Şık speelt de bal door. Caferoğlu is nu in balbezit. Caferoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şahinbey İdman Yurdu 56%, Cimbommm 44%.
Şahinbey İdman Yurdu - Cimbommm 2:0

48e minuut.
Afyonkarahisarlı kopt de bal weg. Şık probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kocabıyık rent richting de bal. Kocabıyık haalt uit met een fantastische trap. Gürşen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şahinbey İdman Yurdu - Cimbommm 3:0

53e minuut.
Gürgiç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık is nu in balbezit. Gürgiç is nu in balbezit. Kocabıyık is nu in balbezit. Kocabıyık haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tuğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Peynircioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Tuğlu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

76e minuut.
Caferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Caferoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caferoğlu haalt uit met een fantastische trap. Bıkmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Süngü geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Şanalır de bal onder controle te krijgen. Gürgiç is nu in balbezit. Gürgiç haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Gürşen probeert naar een medespeler te passen. Tınay kopt de bal weg. Uçuran met een sublieme pass. Caferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Caferoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şahinbey İdman Yurdu 41%, Cimbommm 59%.
Şahinbey İdman Yurdu - Cimbommm 3:0