Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
56SİİRTSPOR56 ÇumraSk
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Çavuş rent richting de bal. Çavuş passt de bal zonder na te denken. Kumcuoğlu rent richting de bal. Kumcuoğlu haalt uit met een fantastische trap. Tataroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
56SİİRTSPOR56 - ÇumraSk 1:0

7e minuut.
Volkansoy met een sublieme pass. Denizlili rent richting de bal. Denizlili passt de bal met de wreef. Çavuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Çavuş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Volkansoy kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karagülle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çavuş is nu in balbezit. Çavuş geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tataroğlu trapt de bal weg. Öğenç bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ceneviz. Ceneviz krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Usul bereikt de bal nog maar net als eerste. Usul geeft de bal voor. Inworp. Utkualan met een snelle inworp. Öğenç geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Usul verovert de bal door een tackle van achteren. Öğenç tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Usul is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ceneviz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kumcuoğlu rent richting de bal. Kumcuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Yazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çavuş onderschept slim de pass. Çavuş passt de bal met de wreef. Kumcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumcuoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Denizlili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çavuş rent richting de bal. Çavuş met een sublieme pass. Kumcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumcuoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 56SİİRTSPOR56 48%, ÇumraSk 52%.
56SİİRTSPOR56 - ÇumraSk 1:0

70e minuut.
Tokatlıoğlu geeft een lange en hoge pass. Ezoğlu kopt de bal weg. Kumcuoğlu rent richting de bal. Çavuş is nu in balbezit. Çavuş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Öğenç onderschept slim de pass. Öğenç passt de bal in één keer door. Hacıalioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıalioğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
56SİİRTSPOR56 - ÇumraSk 1:1

81e minuut.
Ezoğlu passt de bal in één keer door. Denizlili is nu in balbezit. Karagülle maakt een afschuwelijke overtreding. Karagülle krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 56SİİRTSPOR56 52%, ÇumraSk 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
56SİİRTSPOR56 - ÇumraSk 1:1