Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Güneysu Birlik Spor güçlerbirliği
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Kızılgüneş onderschept slim de pass. Kızılgüneş passt de bal zonder na te denken. Özügenç rent richting de bal. Pakbaz onderschept slim de pass. Pakbaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Durmadan onderschept slim de pass. Ardahanlıoğlu rent richting de bal. Daar is Dümbüllü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardahanlıoğlu rent richting de bal. Ardahanlıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Samancı probeert naar een medespeler te passen. Dümbüllü bereikt de bal nog maar net als eerste. Arslan rent richting de bal. Dümbüllü verovert de bal door een tackle van achteren. Dümbüllü schiet op doel. Orçun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Felekoğlu geeft de bal voor. Zalluhoğlu kopt de bal weg. Samancı heeft problemen om de bal te vangen. Pakbaz is nu in balbezit. Pakbaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Okur geeft een lange en hoge pass. Daar is Ateşoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özkara speelt de bal door. Zalluhoğlu rent richting de bal. Zalluhoğlu schiet op doel. Tozkoparan bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Durmadan geeft de bal voor. Tanrıkulu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zalluhoğlu. Zalluhoğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Güneysu Birlik Spor 66%, güçlerbirliği 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Güneysu Birlik Spor - güçlerbirliği 0:0

50e minuut.
Daar is Durmadan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gökoğlan verovert de bal door een tackle van achteren. Gökoğlan speelt de bal door. Ardahanlıoğlu is nu in balbezit. Ardahanlıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Ardahanlıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Ateşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşoğlu geeft een hoge lob. Dümbüllü springt en kopt de bal. Orçun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Güneysu Birlik Spor - güçlerbirliği 0:1

80e minuut.
Özkardeş geeft een lange en hoge pass. Inworp. Battalgazioğlu met een snelle inworp. Ardahanlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardahanlıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Arslan is nu in balbezit. Ardahanlıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Arslan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arslan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Güneysu Birlik Spor 61%, güçlerbirliği 39%.
Güneysu Birlik Spor - güçlerbirliği 0:1