Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kızıl FC Tercan Gençler Gücü
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Erzincanlılar geeft een hoge lob. Kartal probeert de bal aan de voet te houden. Uğurlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkınalper rent richting de bal. Taşkınalper haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Sakaryalı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gülenay rent richting de bal. Gülenay probeert naar een medespeler te passen. Balıkesir met een sublieme pass. Ustael rent richting de bal. Ustael draait met de bal, schiet en ... Şaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Yiğitoğlan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gülenay is nu in balbezit. Gülenay speelt de bal door. Ustael bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustael haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Uğurlu de bal. Mardinlioğlu rent richting de bal. Uğurlu rent richting de bal. Mardinlioğlu rent richting de bal. Mardinlioğlu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Yiğitoğlan probeert naar een medespeler te passen. Şanlıurfalılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartal verovert de bal door een tackle van achteren. Taşkınalper bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkınalper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kızıl FC - Tercan Gençler Gücü 0:1

45e minuut.
Taşkınalper is nu in balbezit. Kartal is nu in balbezit. Taşkınalper is nu in balbezit. Taşkınalper schiet op doel. Sakaryalı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kızıl FC - Tercan Gençler Gücü 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kızıl FC 50%, Tercan Gençler Gücü 50%.
Kızıl FC - Tercan Gençler Gücü 0:2

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Göybulak zal de hoekschop nemen. Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen schiet op doel. Klungelig pakt Özatalay de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Yiğitoğlan verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitoğlan speelt de bal door. Ankaralıoğlu geeft de bal voor. Ustael bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustael haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ankaralıoğlu geeft een lange en hoge pass. Arkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülenay maakt een afschuwelijke overtreding. Gülenay krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Şanlıurfalılar verovert de bal door een tackle van achteren. Şanlıurfalılar geeft de bal voor. Ustael probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Gülenay de bal onder controle te krijgen. Gülenay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Göybulak kopt de bal weg. Klungelig pakt Ustael de bal. Gülenay rent richting de bal. Gülenay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kızıl FC - Tercan Gençler Gücü 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kızıl FC 53%, Tercan Gençler Gücü 47%.
Kızıl FC - Tercan Gençler Gücü 1:2